dijous, 31 de maig del 2007

IronMan Brazil



Hola companys,
Ja estem aquí. Merci per els vostres ànims i felicitacions. Us faré una mini-crònica:
Brasil no és el que sembla. L´hotel estava a una zona residencial amb unes cases molt guapes dels quatre rics del país, però a la que sortiem una mica ens trobàvem amb un país bastant pobre i no gaire maco. Els dies d´abans de l´Ironman els vem passar entrenant una miqueta i descansant, però no es podia pendre el sol perquè fotia força fred. Tampoc es podia anar molt en bici perquè els cotxes, busos i camions et putegen tot el que poden.
El dia de la cursa va començar amb núvols i el vent en calma. La sortida de la natació com sempre, hòsties per tot arreu i marica l´últim. A la part més llunyana de la platja hi havia una mica d´ones però res greu. Al final va ser una mica més llarga dels 3800 oficials i vaig acabar en 1h15´. Transició força llarga i em poso l´hermilla i els "manguitos", que fot fred.
El principi de la bici com sempre a l´Ironman, adelantant grupets per on podia i agafant ritme. La carretera no era gaire ample ni bona, i tenies que estar força atent perquè et trobaves algún forat a on t´hi podies deixar les rodes. Ademés van posar uns cons i el cotxes podien passar per la dreta. Als dos km vaig passar a l´Albert, un triatleta del Sallent que venia amb nosaltres. Es feien 2 voltes amb varis "bucles", amb 6 pujadetes que es podien fer amb el plat la majoria. La resta força pla, però no era un circuit ràpid per l´asfalt i perquè el vent va tocar bastant els nassos. Vaig agafar un bon ritme i passava a força gent, sobretot a les pujades. Però al km 80 em vaig trobar un grupet d´uns 10 triatletes. Vaig mirar de passar-lo per l´esquerra, però era molt perillós perquè venien ciclistes de cara, vaig mirar endarrera i al veure que no venia cap cotxe els vaig passar per la dreta. I quan ja els havia passat a tots em ve un àrbit, m´ensenya una tarja i em fa parar una estona al costat de la carretera. Li pregunto perquè m´ha parat a mi i no al grupet, i si la tarja em penalitza amb temps al final, però el molt fill de puta només em va somriure i no em va dir res. Torno a agafar el ritme i al cap d´uns km torno a passar al grupet per l´esquerra dient-lis de tot menys guapos. Vaig preguntar a varis triatletes si sabien com anaven les penalitzacions, però ningú sabia res. Intento oblidar-me del tema i segueixo pedalant i avançant. Arribo de la bici amb 5h14´ i la sorpresa em va venir quan els àrbits em van dir que tenia que estar parat sense fer res 5 minuts. Quina putada.
Vaig sortir a correr amb 6h43´: molt difícil baixar de 10h que era l´objectiu. Vaig decidir correr per sensacions sense mirar gaire el crono. Al començar la marató vaig passar al Manu, un xaval de Tenerife del nostre grup. La marató era una volta de 21km i dues de 10. A la de 21 hi havia unes pujadetes d´anada i tornada que la majoria les feien caminant i les de 10 eren planes. Al km 14 vaig passar al gallec i vaig continuar a un ritme còmode sense parar als avituallaments. Però al km 21 van començar a faltar les forces i va aparèixer el gallec que havia estat 7 km darrera meu sense dir res. Vem fer uns 10 km junts i vaig anar recuperant les forces fins al 31; a partir d´aquí vaig anar incrementant el ritme, el gallec es va quedar, va sortir el sol i vaig acabar anant bastant ràpid, fent la marató en 3h32´ i en 10h16´ l´Ironman.
Al Cano no el vaig veure en tota la cursa però "chapeau" com sempre i ha tornat amb la plaça per Hawaii.
Bé, ja en tinc un altre al sac i baixar de 10h us ho deixo per alguns dels que aneu a Austria.
Ens veiem,
David

divendres, 25 de maig del 2007

Campionat D'Espanya Universitari



Bueno, aquí va la crònica:

Ahir, la Neus i jo vam fer una inspecció al terreny que ens trobarem al mes de setembre al C. Espanya... buf, no sé si hagués estat millor no saber-ho...

Natació al Embalse de Giribaile (Jaén), que a causa de les plujes de la setmana, el nivell de l'aigua pujava per moments. Vaja, que hi havia bicis que casi surten nedant. L'aigua, molt calenta, pero inexplicablement, neopreno permès. Sense tenir temps per escalfar, MOOOOC!! a nedar... La Neus i jo anem tirant mano a mano, i sortim amb Aida Valiño (jo sense gaire bones sensacions). Agafem la bici, i toca pujar una rampa d'uns 700m, que deu ni do. Un tram de 500m per damunt la presa, i apartir d'allà, tres voltes de 6 Km amb 3 pujades a cada volta. Un asfalt dolentíssim, amb pedres, sorra i forats. La Neus s'ho va pendre amb calma i anava una mica més enrera, i jo vaig trigar dues rampes per despenjar-me... (malament !!!!) Vaja, que les dues ens currem casi tota la bici soles . Comença la cursa a peu, jo baixo a 40seg del primer grup i intento no pensar amb el mal que em fan les cames, a veure si almenys no les perdo de vista!!!! El recorregut, tot plà per damunt la presa i per un pont penjant, era impressionant en quant a la vista, tot i que córrer a tanta alçada amb l'embalse allá baix, donava una mica de yuyu. A mi personalment la cursa a peu em vaig trobar bé (19'10'' oeoeo), pero la cara de la Neus, pobre, era de patiment més que de cansament. Amb un parell de nassos va acabar la cursa tot i estar amb el peu encara fotut. Al final, jo vaig quedar la 9, penso que no està malament, em van guanyar les que tocava. El podi va ser, Zuriñe Rodriguez, Lara del Valle y Ana Lopez

La carrera masculina, penso que sense massa nivell, només estava Samer Ali Saad, pero un problema mecánic a la bici, el va deixar en la 12 posició, així que em penso que va guanyar un tal Daniel Rodriguez i després Gilberto Carlos ?¿¿?.

Pel que fa a la organització, molt bona, tot i les dificultats que suposa tenir dos boxes amb molt d'ambient.

Doncs això és tor, el circuit del d'Espanya diuen que será molt més dur..... així que ja ens podem espavilar a fer pujades.

Apa, molta sort a tots i fins aviat !!!!

Classificatoris de Cullera i San Pedro


El cap de setmana Impressionant, no tinc gaire cosa mes a dir... Bueno si.

Aclariment: No penseu que no m'enrecordo de posar els accents tancats, aquest collons de teclat ja comença a fallar, i aquesta tecla ha petat (hem sembla que la culpa es d'en Mario Bros, ja que es la que s'ha de polsar per fer-lo saltar).

Mònica, fas por!! Nena quina temporadeta t'estas marcant, es veu que els productes de la Huerta del Segura t'estan sentant d'allo mes be, un començament de temporada farcidet de competis (cosa que dona idea de que tornes a tenir moltes ganes), i uns resultats impressionants; per no comentar lo guapa que estas, es clar!!!

Santi, en la teva linia. Tu ja no em sorprens gaire, però lo teu no deixa de tenir molt de mèrit.

La resta de puta mare: X. Casal per fi una jornada bona, un temps i una posicio molt bones (es veu que tenia pressa per acabar la cursa el mes aviat possible, no?).
Lluis dissabte van fer la peli del Paco Martinez Soria ESTOY ECHO UN CHAVAL a cine de barrio, i va ser premonitòri.
Jordi Serra, si girant-se't la cursa a peu ho vas fer aixi de be, quan en surti la competi rodona...
Joanet, veig que no t'ha afectat tant el paron de dos setmanetes, i ets tota una garantia; apretant a la gent de la lliga de clubs perque no es relaxin, a veures si al final pots anar al C.E., seria molt maco que entressis a meta amb el teu xurumbele en braços ja (per cert si la Silvieta fa la cronica de la carrera, que li posi una mica de tomàquet i no sigui tant formaleta, aixi son mes divertides i la gent de l'equip te moltes tragaderes i no li retreuran res. Un petonas per ella).
Manel, tu que??... tots sabem que el mirall on et mires es el Santi, pero recorda que tambe pots mirar-te en el del Cano, Bernat,...Entrena una mica cabronas!!!, ja ho diuen que DIOS DA PAN A QUIEN NO TIENE DIENTES (es bona aquesta eh!!).
Xevi molt be, suma i sigue, objectiu complert i ara anar cap a la llarga distància, anar cremant etapes i anar guanyant en motivacio, que em penso que ultimament anavem una mica escassos d'aixo. Anu que bien nos estas haciendo (si quieres ver que no hablo por hablar, creo que conservo el mail que Cano mando a final de temporada con las assistencias a los entrenos de la gente del equipo).
F. Sans, molt be, i tranquil que en quatre dies tots a nedar sense el puto condo negre, tu i jo ja sabem que les gomes es van inventar per fer-les servir en altres circumstàncies i no pas per nedar; de fet tu ho saps millor que jo: que ultimament gastes mes latex tu que la fabrica Quintana Roo.
Ricard, tu no pateixis, no tots els dies poden sortir les coses com a l'Ironcat, i estic convençut que estaras amb nosaltres a Jaen, a Lanzarote et classificaras i no perque hi hagi una baixa inscripcio, Tens a les teves cames la classificacio de sobres, no en dubtis, i no et mengis el tarro.
Mira el canto bo: tens mes experiencia, i tres punts competi, tot i que tu vas sobrat de punts.

Apa s'acabo, que estic a punt de carregar-me una altre tecla (la de passar pàgina als PPS guarros que tant m'agraden), i escriure sense accents es factible, però escriure sense vocals es mes fotut!!!.

Apa, salut!!