dimarts, 4 de març del 2008

Duatló Manresa


Després de una bona estona fent turisme per Manresa, la Sara i jo per fi trobem els boxes. Aparquem i veiem passar alguns membres del club que estan escalfant, tots estrenant els uniformes que ens havien donat. Oh! Ostii tuu...quin equipàs masculí tan "buenorro" que tenim!!!
A les 15:00 h sortida femenina. L’equip femení c.n.mataró el formaven: Sara, Neus i Anu.



PUM, sortida. Padrisa i Laia van marcant un ritme més fort que les demés i s’escapen mica en mica. Un grupet de 4 ve per darrera, on la Sara marca el ritme. Seguidament ve Anu i després la Neus. Primera transició no varia gaire la cosa. Entra Padrisa clarament destacada, després la Laia i el grup de la Sara. Objectiu de la Sara: pillar a les de davant (havia de fer podium tan si com no!!). Objectiu de la Neus: fotre-li canya a la bici i reduir temps amb les de davant. Va adelantar moltes posicions, però el grupet que anava amb la bici es veu que els hi agradava molt xupar (en sentit figurat!.. o no).
Surten a córrer, Sara en segona posició, després Anu i la Neus, on té problemes a boxes amb unes tals “rampes” que es veu que van visitar a més d’un. La pobre va sortir a córrer com va poder, però molt dignament!!
Finalment: 3era Sara, Anu, Neus. 2º Equip femení



15:05h sortida masculina, PUM! Surten com cabres salvatges, Cano, Xavi, Bernat, Ricard, David.... es troben bastant endavant sense gaires diferències clares entre ells. A la segona volta, ja hi ha un grup destacat format per en Cano, Torrades, Queral, Balldellou. Transició, agafen la bici el primer grup, i després arriba el grup d’en Bernat (alias: Mr Gel. Me lo como o no me lo como), Xavi (alias: Gregario), David (alias: a mi que me lleven). En Carles té alguns problemes en la transició, s’emporta un casco que no és seu, ha de tornar enrere.. , festival.





En aquesta foto no es pot apreciar..., però en Bernat estava fotent crits a en Xavi perquè el volia atrapar. Ja es pot veure la pressa que tenia, i aquesta corba A RAAAAAAAAAS que pilla.


Segona transició, arriba el primer grup, i Cano surt com una bala el primer, però els dos del Reus no tarden a agafar-lo, i finalment queda 3er. Del segon grup surt un David fortíssim amb les reserves a tope que adelanta a en Xavi, mentre que en Bernat té una trobada amb unes rampes “de la muerte” que el fan reduir el ritme (a 5 min el km.., no esta nada mal!!).



piiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiip David Express


També cal destacar la bona carrera d’en Javi Castro, i les bones sencacions dels més novatos, i alguns pajarons també.
Bernat mig descompensat per les rampes, o potser estaves ballant "el baile de los gorilas"?



Finalment: 3er Cano, David, Xavi, Carles, Bernat, Castro, Joan, Enric, Ricard, Jorge, Jean, Sergi, Victor, Jordi, Joan....etc 2on equip masculí




Moment estel·lar, podium absolut masculí, on vem veure un guapíssim doble del Cano a podium! Victor....el xec on para????????