dimarts, 4 de març del 2008

Duatló Barcelona

Era un matí on el temps semblava que no acompanyaria gaire. Els núvols i el vent feien acte de presència.
L’ambient estava una mica “caldeao”, nervis entre alguns de la elit perquè hi havia algun/a crack “suelto” per allà (Godollin, Parre, Fidalgo, Balldellou, Aguilar, Torrades, un tal del picornell que no se de on ha sortit, Núria Miró, Montse Martínez, Txell... ), i nervis per parts dels més nous ja que era el seu primer duatló de carretera.
10:00h, primera sortida femenina. Una Eva molt forta “corre que se las pela”, la segueix Miró, Montse i la super Sara (que ha fet un carrerón!), Anu i Regina van darrera. A la bici, Eva que ja els hi ha tret un cert avantatge tira sola durant tot el recorregut, el mateix fa Miró. Sara i Montse s’agrupen, encara que la Sara la podria haver deixat tirada! (quina bona noia!).

La màquina Regina comença a remontar tota sola i l’Anu va al seu ritme. Les posicions de carrera peu no varien gaire, Eva, Miró, Montse, Sara, Txell, Maite, Regina, Anu....

Regina això és companyerisme!!!! Regina indicant-li la pilona a en Deulofeu

10:05h, sortida masculina. Gran participació del cnm. Al capdavant tiraven Godoy, Fidalgo, Inyaki, Parre.., els seguien Cano, Pibe, Xavi i Santi de molt a prop. El segon grup Chuky, Carles, David, Prat,Joan... entre altres. Transició una mica accidentada, Cano, Santi, Pibe i un Xavi (on sembla que ha tingut complicacions amb un contenidor de la brossa que se li ha posat pel mig i no el deixava passar) han sortit els primers del equip intentant atrapar el primer que anaven molt forts.




ojuuuuuuuu!! Xavi el contenidorrr!!!! PATAPUM


Sembla ser que el grup de Xavi, Pibe...etc ha baixat una mica el ritme i s’ha ajuntat el grup de darrera que venien Carles i companyia. Alguns nous han pillat una mica perquè no han pogut seguir roda, però és el primer duatló, no passa res! Segona transició, on m’han informat que han saltat els pedals thompson pels aires, i també un Javi Castro que s’ha "fumut" de lloros . Últim córrer, el primer grup era impossible arribar, però s’havia de lluitar per les altres posicions. Cano, Pibe, Santi i Xavi encapçalaven el segon grup, darrera d’ells David, Chuky, Prat, Carles...


Podiums finals:
Absolut Femení: 1era Eva, 2ona Núria, 3era Montse, 4rta Sara, Regina, Anu ....
Absolut Masculí: 1er Fidalgo, 2on Godoy, 3er Parreño, Cano, Isra (alias Isabel), Santi, Xavi, David R, D. Roca.....etc

Equip femení 2on
Equip masculí 2on