dimecres, 21 de maig del 2008

Triatló Sant Feliu






Com cada any passa a St Feliu, el temps no acompanyava. El sol no feia acte de presència i els núvols amenaçaven pluja.
Aquest any novetat, 3 sortides amb 1 hora de diferència cada una.
Les noies i els no federats sortíem a les 15h, cadets, juniors, sub23 i veterans (menys el Cano) a les 16h, i els nois absoluts a les 17h.

La Sara i jo, com que no coneixíem el circuit de bici, vem fer un petit reconeixement amb el cotxe...,i CARAI! Com pujava allò.
Ja s’acosten les 15h, s’obren clarianes al cel, i algun raig de sol es deixa entreveure. MEEEC! Sortida, clatellades a dojo. No se si els no federats van néixer sense orientació, o potser serà perquè són homes, però van repartir de valent. La Sara ja surt de les primeres de l’aigua, i a la bici ja treu una diferència abismal.
Classificació femenina:
1ºSara Loehr (C.N.Mataró)
2ºMar Celma (C.N.Barcelona)
3º Una guiri, Stacy Malibú
4º Mireia S (C.N.Mataró)
MEEC! Segona sortida (no puc explicar molt perquè encara estàvem corrent i després no estàvem per la “labor” ). Jordi després de marejar-se com una sopa a l’aigua, el Samsó que nedant buscava la torre de Caixa Laietana de referència, i tots dos que van pillar el xàfec a la bici, van acabar força contents.
Classificació:
5é Sub23 Jordi Fernández
17º Vet 1 J.J. Samsó
19º Vet 1 Pere Dalmau

La tercera sortida es va fer esperar més, entre que plovia a bots i barrals, que es va trencar una canonada i baixava una de merda que espantava, que si anul·lem la bici o no, que si us fem sortir d’una altra platja.... En fi, els tenien mig marejats.
MEEC! sortida absoluta + el Cano d’infiltrat. Pontano, Santi i Llobet eren els més destacats dins l’aigua. De cop i volta, a l’últim tram de boies, es veia com tots els triatletes esquivaven una immensa taca d’aigua putrefacta i calenta que els va donar un bon regust de boca.
Surten de l’aigua Llobet, Santi i Pontano, una mica més enrere Ferran Sans, Prat, Cano, Clavel, Rojas, Jef (que fa un strip-tease amb el seu neoprè de “última generación”), Segovia (no surt a la classificació, però aquest cop no va poder anar a peus d’en Llobet) i el gran Caserillo! Que sempre ens tenia un somriure preparat encara que anés atope!

Com que finalment van anul·lar la bici, van allargar el córrer a uns 7.5 km aprox. Santi que va sortir el segon de la transició va anar perdent posicions fins quedar 5é. Cano va remuntar corrent fins la 7ena posició. I Casero que va sortir a casi 5 minuts dels primers, va remuntar fins la 16ºposició.

Classificació absoluta:
1 LLOBET SALLENT, XAVIER CLUB TRIATLÓ MANRESA ABM 0:35:05
2 CALERO PASCUA, JUAN ANTONIO CLUB NATACIO RUBI ABM 0:35:30
3 PONTANO ROLDAN, FRANCISCO TRI.TEAM PIRINEU DE ABM 0:35:49
4 MONTGUILLOT HERNANDO, JOAN C.E.PICORNELL- ABM 0:36:12
5 PELLEJERO GACIA, SANTI C.N.MATARO- ABM 0:36:26
7 CANO VILLANUEVA, JOSE LUIS C.N.MATARO- ABM 0:37:49
10 PRAT BABILONI, FRANCESC C.N.MATARO- ABM 0:38:22
16 CASERO ROCA, CARLES C.N.MATARO- ABM 0:39:42
28 LOUBOUTIN, JEAN FRANÇOIS C.N.MATARO- ABM 0:41:42
32 SANS MUÑOZ, FERRAN C.N.MATARO- ABM 0:41:55
48 CLAVEL JORDA, JORDI C.N.MATARO- ABM 0:43:20
JAVIER SEGOVIA
89 ROJAS DIAZ, JORDI C.N.MATARO- ABM 0:46:58