dimarts, 10 de juliol del 2007

Copa del Rey Pulpi '07

En Masculí:
Abans que res, felicitar a tota l'expedició de l'IM Austria per els seus resultats (sobretot als debutants), i gràcies en Cano i la Laia (una de tantes amiguetes del Ferran) que vàren mantenir-nos informats de com s'anava desenvolupant la prova.

També, felicitar a les femines, que ho varen fer molt millor que nosaltres,
6 enes. Que em perdonin si no escric res d'elles, millor que alguna que ho va viure "in situ" escrigui també quatre línies.

Al tema: la Copa del Rei, competició a la que no havia anat mai i ara me'n penedeixo. Es un format de competició molt diferent i, contrariament al que pensava, espectacular. Una vegada més, el municipi de Pulpi va demostrar que està molt interessat en organitzar proves de molt alt nivell estatal, perquè us asseguro que de nivell n'hi havia. Organització IM-PE-CA-BLE (en 4
paraules) com ja ens te acostumats i que fa pensar sobre algunes penoses proves a Catalunya (a la web de la fede hi ha una foto dels boxes espectacular).

1. Natació: sortim amb tàctica "rombo" Bernat orientant i marcant el ritme, Pibe i Lluís als seus peus en paral·lel, darrera Xavi i Prat i tancant el grup Mr. Espanya (David) empentant el que podia. A la primera boia ens adonem que això no funciona i Bernat passa al darrera a ajudar a Mr.E. Al final, un temps acceptable amb opció a estar entre els 10 primers.

2. Bici: sortim fent relleus bastant forts... vale, tots excepte jo ..que decideixo ser prudent a la primera volta, i després de la primera també a les següents ;-)) Xavi paga l'esforç fet a la natació, i està a punt de perdre el grup, per sort ve la baixada i pot recuperar i seguir ajudant a l'equp en les següents voltes. Bernat, Prat, David i Pibe IMPRESSIONANTS, després de veure el parcial i comparar-lo, per exemple amb el Reus (3 seg.
per damunt) o Trialandalus (9 seg. per sota) o Fluvial Lugo...

3. Cursa: potser lo pitjor, comparant amb altres equips, però "es lo que hay". El primer problema: Prat i Xavi es queden, normal després del gran esforç de la bici, quan el Bernat decideix apretar i jugar-nos-la amb només quatre. Putada per mi (gràcies Bernat) que considerant que en bici anava de "paquet" no tinc més remei que fer un sobre-esforç per no despenjar-me (sino em castiguen sense sortir de farra per caradura). Així doncs, Bernat i Mr.Espanya marcant el ritme, i el Pibe al meu costat, empentant-me en els moments de crisi i donant recolzament psicologic (p.ex. els comentaris sobre els culets del Canoe femení que estavem a punt de doblar o dient-me que apretés a la baixada, quina baixada? pensava jo)

4. Final: 11ens. a 3 segons del 10è. cosa que no ens hauria importat si no fos perque ens varem quedar fora dels premis en metal·lic (peseteros??) Personalment, vaig pensar que el resultat era molt pobre, pero avui, veient les classificacions i parcials, i també que hi havia 59 equips (no 25 com jo em pensava ahir) penso que no està gens malament i que TOT l'equip vàrem competir al màxim nivell de les nostres possiblitats.

A títol personal: me'n vaig de Pulpí lamentant no tenir 10 anys menys per poder estar amb un equip de Copa del Rei en més ocasions i millors condicions per contribuir a fer més gran aquesta Secció.

Eso es todo amigos/as, la juerga que l'expliqui un altre (jo no me'n
recordo)

En Femení:
No cal repetir el que ha dit en Lluís, però ja sabeu, que igual que els dos últims campionats d'Espanya, una organització genial. Potser la única crítica que hi faria és que el circuit de bici, al ser tres voltes, en certs moments s'acumulaven forces equips que haviem d'adelantar o que ens adelantaven... pero per sort, sense cap incident.

Doncs som-hi: Equip de xavalites amb la Neus, la Sara, la Paula i jo. Per variar, no inspirem massa confiança.... pero bueno, nosaltres amb moltíssimes ganes sobretot de passar-ho bé. Comencem la natació en fila: jo obrint camí, la Paula, Sara, i la Neus recollint el ramat. Entre onada i onada, de tant en tant es veia la boia (els de grups d'edat de l'any passat ja ho saben). Vam anar força bé, intentant no separar-nos massa, fent el 2 parcial després de les gallegues. Primer problema, som tant despistades que no ens vam fixar d'on está el nostre box (qué globeres!!!) i fem una petita excurció extra, jeje. Un cop damunt la bici, ens organitzem i comencem el puja i baixa del circuit. Aquí la Paula va patir una mica, el mínim que podía passar després d'estar tant de temps sense pujar a la bici, pero amb un parell de..... vam anar adelantant forces equips. A la última volta ens passa un equip de nois molt ben plantats... són els nostres!!!! Que aneu parats!!! Pero si casi us enganxem!!! jeje Bueno, cursa a peu, comencem a molt bon ritme, potser massa, i la Neus i Paula tenen uns moments de crisi, que amb una empuxadeta es soluciona una mica. Agafem totes una mica d'aire, i seguim, amb el Bricoblok trepitjant-nos els talons, pero que no ens aconsegueixen passar!!! oeoe Finalment un últim esforç al final per arribar a meta amb bona cara.

Posició final, les 6º, com cada any !!!!! Pero per sort, aquest any han estat generosos i hi ha premi pels 10 primers !!! (No diré quant!!!! jeje)

Jo personalment, ha estat l'any que ho he disfrutat més, hem tingut ocasió de patir, de fer broma i del que faci falta. Crec que totes ens hem entès perfectament i a ningú li ha importat ajudar o ser ajudada, per això sóm un equip.

De la festeta, només dir que en Lluís, tot i que no ho recordi, en va ser l'ánima (ai,ai aquests veteranos) !!! Pero no et preocupis, que hi ha un arxiu fotográfic de molt valor !!!!

Doncs això és tot (l'aquatló per un altre moment). Ah! Per cert, com ja veieu, vaig sobreviure al desert "murciano" de llangardaixos amb cresta. Per sort avui no apreta tant, "només" 35ºC !! Apa, ens veiem mooooolt aviat !!!!