dijous, 12 de juliol del 2007

A la segona va la vençuda

La tercera prova del calendari de Triatló Infantil es va celebrar a la Seu d’Urgell dins les activitats de la Grifone Mountain La Seu Festival. Novament en Pol, animat, s’hi va apuntar juntament amb una vintena d’altres triatletes infantils.

La part de natació, 100 metres per les aigües gens transparentes del canal Olímpic, la va fer ràpidament i sortint ja en primera posició. La primera transició, al contrari que a Manresa, la molt ràpid i sense entrebancs. Durant la part de ciclisme, 1600 metres a l’entorn del recinte del Canal va continuar en primera posició. A la tercera transició, novament de forma ràpida i perfecta, fa ser per iniciar els 1000 metres de cursa a peu. En aquest darrer tram va aconseguir distanciar-se definitivament del segon classificat, entrant en primera posició al meta. Felicitats i ànims Pol.

Tant de bo altres nois i noies s’animin a participar-hi.